Witaj na oficjalnym forum serwera!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
W dniu dzisiejszym startuje rekrutacja do PSP
Wzór podania
Nick na serwerze:
Ortografia (0/10)
Ile mozesz poswiecic czasu na gre:
Cos o sobie:
Nick na serwerze:Dzig
Znajomosc mapy (0/10) Hmmm 7/10
Ortografia (0/10) 9/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: Dosyć dużo . Chyba , że nie mogę to wtedy wiadomo.
Coś o sobie: Nazywam się Rafał . Mieszkam w Iwoniczu , jest to mała miejscowość na Podkarpaciu. Moje zainteresowania to Straż Pożarna , Sport , Informatyka.Innymi słowy w przyszłości chce zostać strażakiem To by było chyba na tyle
Nick na serwerze: kapi162
Znajomosc mapy (0/10) 8/10
Ortografia (0/10) 7/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre:8godz
Cos o sobie:Nazywam się Kacper.Mieszkam w kole w Wielkopolsce.Interesuje się sportem i strażą pożarną , indormatyką w przysłości cheć zostać strażakiem.
Nick na serwerze: Kapiniek
Znajomosc mapy (0/10) 8/10
Ortografia (0/10) 9/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: od 2 do 5 godzin dziennie a w weekendy nawet czasami po 7h.
Cos o sobie: Nazywam się Kacper, pochodzę z Ostrowa Wielkopolskiego ogólnie interesuję się Strażą pożarną.
Ostatnio edytowany przez Kapiniek (2017-06-13 18:49:02)
Nick na serwerze: milo
Znajomosc mapy (0/10): 7,5/10
Ortografia (0/10): 7/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: 1-4,5 godziny.
Cos o sobie: Witam, jestem Miłosz. Moim hobby jest modelarstwo i wszelkiej maści pojazdy. Interesuję się też policją i strażą pożarną. Jestem osobą miłą, stanowczą i ogarniętą. Czuję w waszym serwerze potencjał. Wiem że będzie to miłe doświadczenie być w PSP u was.
Nick na serwerze: przemo122
Znajomosc mapy (0/10) 10/10
Ortografia (0/10) 10/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: 3-4h nawet dłużej.
Cos o sobie: Nazywam się Przemek mam 13 lat mieszkam w Chorzowie interesuję się piłką nożną oraz e-sportem lubię się uczyć i spędzać czas z przyjaciółmi.
Nick na serwerze: adamek2409
Znajomosc mapy (0/10) 10 ponieważ właściciel serwera mnie oprowadził i wiem gdzie co jest
Ortografia (0/10) 10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: od poniedziałku do czwartku do 3 godzin 4 godzin a w piątek sobote i niedziele mogę caly dzień grac jak będzie potrzeba
Cos o sobie: Witam jestem nowy na tym serwerze, ale jestem obeznany w tej robocie, ponieważ mój tata jest w straży i znam się bo mi opowiada o swojej robocie. Bardzo zależy mi aby się dostać do frakcji. Jestem miły sumienny, kulturalny oraz dokładny. Proszę o przyjęcie mnie do frakcji.
Z poważaniem i wyrazami szacunku do administracji Adamek2409.
Ostatnio edytowany przez adamek2409 (2017-06-18 16:15:57)
Nick w grze: BelO
Znajomość mapy: (0/10) 9/10
Orto: (0/10) 10/10
Ile mogę poświęcić czasu na grę: Od Poniedziałku do Piątku po 2/3 godzinki
Coś o sobie: Cześć hej i czołem jestem BelO zaczynam grę na tym serwerze ale już mi się podoba i fajne się zapowiada, bardzo dobrze jeżdżę i dobrze się komunikuję. Czekam na waszą odpowiedz.
NARKA
Ostatnio edytowany przez BelO (2017-06-19 21:30:43)
Nick na serwerze: darek9904
Znajomosc mapy (0/10): 8/10
Ortografia (0/10): 9/10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: Coś około 3-5 godzin codziennie
Cos o sobie:Mam na imię darek interesuję sie strażą od małego teraz nawet chodzę do MDP (Młodzieżowa Drużyna Pożarnicza) i jestem w niej kapitanem.
Mam nadzieję że podanie się spodoba i przyjmiesz mnie do PSP
Nick na serwerze: Finciakk
Znajomosc mapy (0/10): 10
Ortografia (0/10): 7.5/9 Nie wiem sam xd
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: W wakacje to nawet po 6 godzin
Cos o sobie: Mam na imie Ernest, mieszkam w Jednorozcu i mam 13 lat. Lubie grac w gry takie jak GTA, CSik, garrys mod. Nie lubie grac w pilke nozna. Zawsze lubilem SAPD ale niestety nie ma rekru W OSP bylem tylko na 1 serwerze. Dlaczego? Dlatego ze nie za dobre mam wspomnienia z tej frakcji np. Liderzy sie na mnie darli z byle powodu takiego jak "Krzywo zaparkowales" i teraz chce naprawic stosunki z ta frakcja. Bardzo lubie OSP w prawdziwym zyciu. Nie bede wiecej pisal bo nikt nie bedzie czytal do konca
Pozdrawiam
Nick na serwerze: Avocado
Znajomosc mapy (0/10): 10
Ortografia (0/10): 10
Ile mozesz poswiecic czasu na gre: Nw zależy od tego co będę robił, czasem mam też swoje obowiązki, lecz spokojnie mogę powiedzieć, że 3h w górę.l
Cos o sobie: Witam, nazywam się Kacper, mam 17 lat i chodzę do 2 klasy liceum. Interesuję się robieniem grafik, pisaniem skryptów, grą w piłkę nożną, oraz e-sportem. Dawno, dawno temu, gdy robiłem z kolegą serwer, nauczyłem się robić wyśmienite grafiki oraz pisać skrypty. Niestety ze skryptami nie było tak pięknie jak z grafiką, ponieważ skrypty są bardziej skomplikowane, ale jakoś się poradziło, coś tam potrafię. W piłkę nożną gram sobie w wolnym czasie na zabicie nudy. Kiedyś bardziej lubiłem grać w piłkę nożną, lecz po jakimś czasie mi się to przejadło i już się nie chce grać tak jak kiedyś, ponieważ czym człowiek starszy, tym bardziej leniwy, poza tym drugim powodem jest wiek, większość graczy/ludzi zgodzi się zemną, że osoby 17 letnie no może mają więcej oleju niż gimnazjaliści, ale i tak głupoty w głowie się trzymają i leń robi swoje. Teraz poruszę temat, który jeden, jedyny mi i kolegom wyszedł, coś z czego byliśmy bardzo zadowoleni i świętowaliśmy z 3 dni. Otóż e-sporty, jak już można się domyśleć to gry, gry takie jak Counter Strike Global Offensive - CS:GO. Kiedyś gdy z kolegami graliśmy wspólnie w MTA 3 lata temu (2014) - (mieliśmy 15 lat) szukaliśmy gry, w którą by nam się szybko nie odechciało grać. Wpadłem na pomysł i powiedziałem - Dawajcie zagramy w CS:GO, ponieważ jest to tak sławna gra, że praktycznie każdy o niej gada, a jak nie to chociaż spróbujmy swoich sił. Tak zrobiliśmy, po pierwszym meczu zagraliśmy natychmiast resztę meczy, aby ugrać 10 i dostać rangę, szło nam bardzo dobrze, lecz po drodze było kilka przeszkód takich jak, gracz z WH, czy Aimhackiem, a to na BH miał, szkoda gadać. Mimo tego, że nie którzy nas próbowali oszukać graliśmy do końca i się nie poddawaliśmy i po 10 meczach 2 osoby2 tym ja dostały skrzyżowane, 2 normalnego kałacha i jedna gold 4, lecz szybko nas dogonił, w niecałe pół roku każdy miał globala, po czym postanowiliśmy stworzyć własny Team do gry. Na początku mieliśmy tylko grać od tak sobie, lecz gdy byliśmy na PGA i co nie którzy widzieli jak gramy to zadawali nam pytania typu -macie plany grać na lanach, czy innych turniejach? Odpowiedzieliśmy, że nie gramy dla fanu, lecz jedna osoba nas namówiła, abyśmy pojechali na taki turniej. Oczywiście myśleliśmy długo, lecz się zdecydowaliśmy pojechać. Problemu z tym nie było, ponieważ taki turniej był w naszym mieście, na który dostaliśmy się w 30 min. Po wejściu na ''chalę'' - ''salę'' jak zwał tak zwał, zaraz usiedliśmy na komputery i zaczęliśmy grać, oczywiście przed tym musieliśmy załatwić parę spraw, lecz pierwszy mecz my graliśmy, który wygraliśmy, o ile dobrze pamiętam 16-2....jakoś przeciwnik się nie popisał. 2 mecz również należał do nas, lecz nie wiem dlaczego tak dobra drużyna z nami przegrała, nawet w finale nie było nam tak ciężko wygrać jak z nimi, a było 16-14 dla nas. Na 2 dzień również były rozgrywane mecze i na 3 dzień szykował się finał, w którym jeden team to byliśmy my. Byliśmy zadowoleni z samego dojścia tak dlatego, lecz gdy wygraliśmy to nie mogliśmy w to uwierzyć przez jakieś 30 min. Wygraliśmy wtedy spore nagrody, bo była to gruba suma, oczywiście nie była nie wiadomo jaka, lecz nie przekraczała 10.000 tyś. na jednego gracza, gdy się tym podzieliliśmy. Każdy dostał po równo, byliśmy zadowoleni i powiedzieliśmy sobie, że jeździmy na więcej takich turnieju. Jeden przegraliśmy w pół finale, lecz dali nam cięższych przeciwników aby nie poszło nam tak łatwo. Niestety, ale z porażką trzeba się pogodzić. Tak się rozwinęła moja przygoda z e-sportem. Teraz trochę o charakterze opowiem, ponieważ tak się rozpisałem o grze..
No więc z charakteru jestem osobą spokojną, miłą, przyjacielską szybko nawiązującą nowe znajomości, śmiałą. Chociaż wiadomo jak każdemu mogą i mi puścić nerwy. Zazwyczaj każdą sprawę staram się zakończyć spokojnie oraz pogodzić ze sobą dwie strony. Oderwaniem dla mnie od świata wirtualnego jest siłownia, chodzę już na nią od 1 roku i sam nie wierzyłem, w to że tak się zmieniłem. Jakoś tak gruby nie wiadomo jak nie byłem w przeszłości, ale swoje nosiłem. Po 1 roku chodzenia na siłkę, bieganiu i innym ćwiczenia się zmieniłem nie do poznania można powiedzieć. Oczywiście nie chcę się chwalić.
Strony: 1