Bone County Life

Witaj na oficjalnym forum serwera!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-06-06 21:49:56

Bartek
Zbanowany
Liczba postów: 1
Windows 8.1Chrome 59.0.3071.86

Rekrutacja [OFF]

Z Przyjemnością otwieram rekrutację do ASAPD!
Wzór

Nick:
Imię:
Wiek (min 13)
Coś O Sobie (min 4 zdania)
Znajomość Mapy 0/10 ?
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ?
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?'
Coś od Siebie:
Minuty Na Serwerze [F5]
Staż na Serwerze:
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?

[Podania Piszecie Pod Tym Postem]

Życzę Powodzenia W Podaniach

"Lider SAPD MisterPL"

#2 2017-06-08 19:29:51

Lokhok
Moderator
Liczba postów: 2
WindowsChrome 58.0.3029.110

Odp: Rekrutacja [OFF]

Nick: Lokhok
Imię: Konrad
Wiek (min 13): 13 lat
Coś O Sobie (min 4 zdania): Mam na imie Konrad, Uczęszczam do 6 klasy Szkoły podstawowej. Mieszkam w malej miejscowości o nazwie Rudnik. Moje zainteresowania to; Informatyka, Sport, Wszystko co związane z policja.
Znajomość Mapy 0/10 ?: 9/10  (sf i lv całe na pamiec a ls paru ulic nazw nie znam [dblpt]D)
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? NIE
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' Jestem pomocny, Umiem grac w grupie jak i sam. Mam duże doświadczenie w tej frakcji na prawie każdym serwerze na ktorym grałem bylem w SAPD na kilku nawet liderem i na dość wielu v-liderem.
Coś od Siebie: Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie podania. Jeśli to możliwe chciałbym również rekrutować na v-lidera bo widze że takowego jeszcze niema.
Minuty Na Serwerze [F5] jestem nowym graczem i posiadam jedynie ich 60
Staż na Serwerze: 2 dni
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień? Oglądam o policji wiele seriali DOKUMENTALNYCH . Bardzo się nią interesuje i znam kilku policjantów, więc kiedy coś niewiem to zaraz ich pytam [dblpt]D.

#3 2017-06-08 20:38:23

MisterPL
Administrator
Liczba postów: 4
Windows XPChrome 49.0.2623.112

Lokhok napisał/a:

Nick: Lokhok
Imię: Konrad
Wiek (min 13): 13 lat
Coś O Sobie (min 4 zdania): Mam na imie Konrad, Uczęszczam do 6 klasy Szkoły podstawowej. Mieszkam w malej miejscowości o nazwie Rudnik. Moje zainteresowania to; Informatyka, Sport, Wszystko co związane z policja.
Znajomość Mapy 0/10 ?: 9/10  (sf i lv całe na pamiec a ls paru ulic nazw nie znam [dblpt]D)
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? NIE
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' Jestem pomocny, Umiem grac w grupie jak i sam. Mam duże doświadczenie w tej frakcji na prawie każdym serwerze na ktorym grałem bylem w SAPD na kilku nawet liderem i na dość wielu v-liderem.
Coś od Siebie: Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie podania. Jeśli to możliwe chciałbym również rekrutować na v-lidera bo widze że takowego jeszcze niema.
Minuty Na Serwerze [F5] jestem nowym graczem i posiadam jedynie ich 60
Staż na Serwerze: 2 dni
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień? Oglądam o policji wiele seriali DOKUMENTALNYCH . Bardzo się nią interesuje i znam kilku policjantów, więc kiedy coś niewiem to zaraz ich pytam [dblpt]D.

Accepted

#4 2017-06-08 22:56:12

Ola
Użytkownik
Windows 7Firefox 53.0

Nick: Ola
Imię: 13
Wiek (min 13): 13
Coś O Sobie (min 4 zdania): Mam na imię Ola - moje drugie imię to Wiktoria. Jestem tak jakby modelką ale nie sławną. Od czasu do czasu mam robione zdjęcia mogę nawet zostawić instagrama (https://www.instagram.com/victoriaxprincess/) - Może ktoś z administracji zostawi followa po sobie albo skomentuje moje zdjęcia [dblpt]) Moje zainteresowania to moda, czytanie książek i fotografia - sama robię zdjęcia ponieważ to jest moja pasja [dblpt])
Znajomość Mapy 0/10 ?: 10/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ?: Nie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' Dlaczego macie mnie wybrać? O to jest pytanie [dblpt]) Umiem manewr pit 1 i pit 2. Dobrze kieruję radiowóz. Moja znajomość mapy to 10/10. Grę zaczynam na tym serwerze od 19 lub od 20 do 00:00
Coś od Siebie: Mam na imię Ola mam 13 lat. Moja pasja to fotografia i bycie modelką (nwm czy można się reklamować w podaniu instagramem) ale jak ktoś z adminów chciałby wejść to bardzo zapraszam. Zainteresowania to fotografia i moda + muzyka [dblpt])
Minuty Na Serwerze [F5]: 115 wiem że mało czy tam dużo. Ale rośnie czas.
Staż na Serwerze: Od kilku dni już gram na tym serwerze [dblpt]) Bardzo mi się podoba i rconi są supii ^^
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?: Nie

#5 2017-06-11 17:21:13

igorek1
Użytkownik
Windows 8.1Chrome 58.0.3029.110

Nick:igorek1
Imię:igor
Wiek (min 13) 12
Coś O Sobie (min 4 zdania) lubie jeździć na rowerze. grać w piłke koszykową. to tyle
Znajomość Mapy 0/10 ?2/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? nie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' bo umiem SAPD byłem  jestem na inym waszym sererwie XD
Coś od Siebie: kocham SAPD
Minuty Na Serwerze [F5]11min
Staż na Serwerze: nic
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień? tak mam

#6 2017-06-11 20:30:05

MisterPL
Administrator

igorek1 napisał/a:

Nick:igorek1
Imię:igor
Wiek (min 13) 12
Coś O Sobie (min 4 zdania) lubie jeździć na rowerze. grać w piłke koszykową. to tyle
Znajomość Mapy 0/10 ?2/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? nie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' bo umiem SAPD byłem  jestem na inym waszym sererwie XD
Coś od Siebie: kocham SAPD
Minuty Na Serwerze [F5]11min
Staż na Serwerze: nic
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień? tak mam

Wiek min 13 !, 4 zdania w cos o sobie , Not accepted

Wiadomość dodana po 35 s:

Ola napisał/a:

Nick: Ola
Imię: 13
Wiek (min 13): 13
Coś O Sobie (min 4 zdania): Mam na imię Ola - moje drugie imię to Wiktoria. Jestem tak jakby modelką ale nie sławną. Od czasu do czasu mam robione zdjęcia mogę nawet zostawić instagrama (https://www.instagram.com/victoriaxprincess/) - Może ktoś z administracji zostawi followa po sobie albo skomentuje moje zdjęcia [dblpt]) Moje zainteresowania to moda, czytanie książek i fotografia - sama robię zdjęcia ponieważ to jest moja pasja [dblpt])
Znajomość Mapy 0/10 ?: 10/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ?: Nie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' Dlaczego macie mnie wybrać? O to jest pytanie [dblpt]) Umiem manewr pit 1 i pit 2. Dobrze kieruję radiowóz. Moja znajomość mapy to 10/10. Grę zaczynam na tym serwerze od 19 lub od 20 do 00:00
Coś od Siebie: Mam na imię Ola mam 13 lat. Moja pasja to fotografia i bycie modelką (nwm czy można się reklamować w podaniu instagramem) ale jak ktoś z adminów chciałby wejść to bardzo zapraszam. Zainteresowania to fotografia i moda + muzyka [dblpt])
Minuty Na Serwerze [F5]: 115 wiem że mało czy tam dużo. Ale rośnie czas.
Staż na Serwerze: Od kilku dni już gram na tym serwerze [dblpt]) Bardzo mi się podoba i rconi są supii ^^
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?: Nie

Accepted, pozostaje jeszcze nauka manewru BOX

#7 2017-06-11 21:05:24

kapi162
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 8.1Chrome 58.0.3029.110

Nick:kapi162
Imię:Kacper
Wiek (min 13) 14
Coś O Sobie (min 4 zdania)Mam na imię Kacper.Mieszkam w kole Wielkopolska.Moim marzeniem jest zostać policjantem
Znajomość Mapy 0/10 ? 8/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? byłem karany raz miałem zw i stałem na  chodniu ale więcej tak nie zrobie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' chciałbym być w policji dlatego bo to moje marzenie
Coś od Siebie:Mam na imię Kacper i lubię grać w Mta to najlepsza gra i na serwerze SanFierroLife
Minuty Na Serwerze [F5] 137
Staż na Serwerze: Od kilku dni już gram na tym serwerze i bardzo mi się podoba
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?Nie

#8 2017-06-11 21:09:24

MisterPL
Administrator

kapi162 napisał/a:

Nick:kapi162
Imię:Kacper
Wiek (min 13) 14
Coś O Sobie (min 4 zdania)Mam na imię Kacper.Mieszkam w kole Wielkopolska.Moim marzeniem jest zostać policjantem
Znajomość Mapy 0/10 ? 8/10
Czy  Byłeś karany na naszym serwerze ? byłem karany raz miałem zw i stałem na  chodniu ale więcej tak nie zrobie
Dlaczego Akurat ciebie mamy wybrać?' chciałbym być w policji dlatego bo to moje marzenie
Coś od Siebie:Mam na imię Kacper i lubię grać w Mta to najlepsza gra i na serwerze SanFierroLife
Minuty Na Serwerze [F5] 137
Staż na Serwerze: Od kilku dni już gram na tym serwerze i bardzo mi się podoba
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?Nie

Troche malo starannie napisane podanie ale przyjmuje

Wiadomość dodana po 01 min 14 s:
Rekrutacja została zakonczona, szczesliwcow ktorzy jeszcze nie sa dodani prosze o kontakt na serwerze do 20.06.2017

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum